Слави Трифонов сваля Бойко Борисов от власт с Революция и мощна непартийна подкрепа?!

Слави Трифонов

Слави Трифонов не бърза със създаването на партия, защото първо иска да генерира обществена енергия на непартиен принцип – класическо Гражданско Движение.

И да предизвика електорална Вълна, която да помете Статуквото.

Слави не иска 20%, които му дават социолозите – търси онези гласове от референдума за Движението „Анти Бойко“. Затова прави кастинг за политици и управленци.

„Борисов с инстинкта си за оцеляване усеща ехото от концерта на Слави Трифонов в Лондон и хилядите българи участвали в него.

Преди този концерт имаше един друг концерт, но в НДК. Става въпрос за концерта на Силви Вартан.

Да си спомним за реакцията на публиката спрямо Цветанов.

По-мощно освиркване човек не може да си представи.

Времето показва, че тези концерти действат като взрив, който причинява впоследствие верижна реакция.

А последствието от верижната реакция е ядрен взрив“, коментира историкът Петър Добрев пред „Фрог нюз“.

„Ядреният взрив“ е само част от Сценария. Другата предполага мобилизиране на структурите на БСП и електорално усвояване на рейтинга на президента Румен Радев срещу ГЕРБ.

Събирането на електоралния резултат на „партията на Слави“, БСП и бонуса от рейтинга на Румен Радев вероятно ще даде „50+“.

Свалянето от власт на Борисов ще е по-лесната част от Сценария. Съставянето на кабинет от „партията на Слави“ и министри, излъчени от президента и БСП, ще е по-трудната.

Слави Трифонов всъщност иска демонтаж на Статуквото – готви се за Революция. Партийните схеми ще са контрапродуктивни според неговата визия за промяната чрез Революция.

bgsniper.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар