Служителка на БДЖ към пътник: Махай се изрод

Без категория

За грубо отношение от страна на служител във влака Пловдив София сигнализира читател на Burgas24.bg.
Георги Георгиев разказа, че служителката Виолета Димитрова се е държала грубо с него, наричайки го „изрод“ и „идиот“.

Случаят е от януари, тази година. 27-годишният мъж е пуснал оплакване срещу жената, която работи като Началник влак по направление 8 – от София за Бургас, но до момента няма резултат от действията му.

Именно по тази причина той се свърза с нас, за да даде гласност на проблема.

На 4-и януари Георги се качва от гара Пловдив и се настанява в купе, съседно на служебното. По думите му, няма никакви обозначения, че местата са предназначени за служители, въпреки това Виолета Димитрова му казва, да напусне, тъй като местата са предназначени за полицаи.

Към момента такива няма във влака. Започва разправия, придружена с остра размяна на реплики, при което служителката нарича напълно редовния пътник „изрод“ и идиот. На гара „Септември“ тя се обръща към служители на реда, които записват данните от личната карта на Георги и ги предоставят на Виолета Димитрова.

„Това е нарушение на Законна за личните данни.

От къде мога да бъда сигурен, че госпожата няма да злоупотреби с данните ми. Още повече, че аз също поисках тя да ми се легитимира, но въпросната отказа категорично.

Пуснал съм жалба в Комисията за защита на личните данни, Комисията за защита от дискриминация, в Министерството на транспорта и в прокуратурата, но до момента няма никакъв резултат. Смятам, че въпросната служителка трябва да бъде освободена от работа, защото това не й е първото подобно провинение“, категоричен е Георгиев.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар