СМЕШНИ! Видни ГЕРБ патерици като „Възраждане“ на Костадин Костадинов стават част от партията на най – верният ДС агент Божо Димитров

Без категория

В България политическият живот отсрани може да изглежда и шарен, но всъщност все едни и същи личности много искат да са в политиката и то не за друго, а за да могат да получават едни пари по възможност повече, докато крепят някакви закони, които винаги ще са в ущърб на хората и докато за професор Божидар Димитров и другите агенти на ДС беше ясно, че със задействането на плана “ Искаме Президентска Република с Бойко Президент “ ще играят ва банк, то днес театъра стана пълен с обявяването и на другите участници в пиесата.

Самият професор Божидар Димитров ДС агент от 1975 до 1999 година е обявил в ефира на телевизия BIT в предаването 11- 13, че към проекта на неговите професори, които така и никой не разбра кои са, но пък са със звучното име „Боянски Клуб“, може би по примера на едни други политици с името „Боянски Сараи“, които също са в клуба бивши агенти и доносници на ДС. Преди няколко дена са се присъединили ПП „Възраждане“ и братята боксьори Кубрат и Тервел Пулеви.

Както се казва – Честито на всички Българи, имаме си нов проект от добре познати лица подръжници на Бойко Борисов, не веднъж хвалили го, колко велик политик е и колко много е направил за България и до тях една лабораторна партия зачената в офиса на Красен Кралев според думите на друг политик от Варна изречени в студиото на БТВ – Веселин Марешки.

От цялата тази пародия с комичен ефект накрая на всички ще им стане ясно, как професора, историка и боксьорите искат да постелят с цветчета от рози пътя на новият Цезар – Бойко Борисов, като Президент на България, който ще управлява президентска република еднолично. Честито дами и господа и продължавайте да им вярвате, особено на партиите, които много искат да ви променят живота уж към по – добро, но нямат нищо против да се съюзяват с агенти на ДС, докато обикалят и говорят, че те милеели за България.

Припомняме, че политическа партия “ Възраждане “ благодарение на гражданската си квота в която бяха лица като Минчо Христов, Стела Банкова, Бойко Никофоров, Пламен Пасков на последните избори успя да постигне резултат от 1.11% гласували за тях, което им даде право да получават партийна субсидия и въпреки обещанията на Костадин Костадинов, че няма да я пипат в последствие той еднолично реши да я получават и „даряват“ субсидията,което доведе до отказа на всички от гражданската квота да подкрепят по нататък политическа партия „Възраждане“ и те се оттеглиха и свалиха доверието си както от партията така и от личността на варненският политик и общински съветник. Той пък от своя страна направи няколко дарения на част от субсидията и в последствие спря да обяснява за какво се изразходват средствата от субсидията, не било работа на хората да знаят това.

Явно политическият хамелеон Костадинов, след като обиколи всички политически формации с агенти на ДС в тях, като започнем от ВМРО на доносника на ДС – Каракачанов, минем през НФСБ на Валери Симеонов и Атака на Волен Сидеров, сега е намерил нови сподвижници от средите на ДС, които да го побутват напред в политиката докато достигне заветното за него мечтано място в българският парламент.

Но както писахме по – горе агента на ДС професор Божидар Димитров и съратниците му имат други планове и явно и Костадинов и партията му вече са част от заверата Президентска Република с Бойко Борисов президент, план за който се говори от няколко години, но явно сега му дойде времето.

източник

Коментари

Коментара

Вашият коментар