СТАБИЛНОСТ! Две филии допълнително! Това ще получат 900 000 пенсионери

България

900 000 пенсионери, които получават по 207 лв. месечно, ще добавят по две филии хляб към менюто си, щом властта увеличи пенсиите с 5 % от средата на 2019 г.

Но понеже са гладни, молят това да се случи от Нова година, посочва Васил Василев.

В предаването “Не се страхувай“ по телевизия Евроком довечера той се спира на описания в събота в “Епицентър“ случай с двама старци, умрели от студ и мизерия в село край Кнежа.

Предаването засяга пенсионерските проблеми, спира се на мизерията, в която живеят старите хора в България и се настоява властта час по-скоро да се заеме с тяхната участ.

Какво означава новата енергийна стратегия и защо България трябва да инвестира огромна сума в терминала за втечнен газ в Гърция? Готвят ли ни управляващите ново издание на електроенергийния микс – този път като смесват евтиния руски газ със значително по-скъп втечнен продукт, внасян от САЩ или Катар? В крайна сметка няма ли да се окаже, че дори тръбата от Турция да мине през наша територия, ние пак ще плащаме газа ненужно скъпо?

Подтикнат ли е бил Порошенко за провокацията в Керченския пролив или това е негова самостоятелна акция ? Отговорът е важен, защото ще ни подскаже има ли опасност от разгаряне на конфликта. Василев анализира и нашата реакция, взела предвид интересите на българското малцинство в Украйна.

Как ще се развива Велика Албания и ще оцелее ли Македония? До какво могат да доведат протестите, обхванали България, Франция, Гърция, Белгия и не ускоряват ли те края на Европейския съюз? Имаме ли ние план “Б“ ? Разговор в студиото с адв. Владимир Шейтанов, юрист и дипломат с огромен международен опит и специфичен поглед върху световните проблеми.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар