СТАБИЛНОСТ! Две филии допълнително! Това ще получат 900 000 пенсионери

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

900 000 пенсионери, които получават по 207 лв. месечно, ще добавят по две филии хляб към менюто си, щом властта увеличи пенсиите с 5 % от средата на 2019 г.

Но понеже са гладни, молят това да се случи от Нова година, посочва Васил Василев.

В предаването “Не се страхувай“ по телевизия Евроком довечера той се спира на описания в събота в “Епицентър“ случай с двама старци, умрели от студ и мизерия в село край Кнежа.

Предаването засяга пенсионерските проблеми, спира се на мизерията, в която живеят старите хора в България и се настоява властта час по-скоро да се заеме с тяхната участ.

Какво означава новата енергийна стратегия и защо България трябва да инвестира огромна сума в терминала за втечнен газ в Гърция? Готвят ли ни управляващите ново издание на електроенергийния микс – този път като смесват евтиния руски газ със значително по-скъп втечнен продукт, внасян от САЩ или Катар? В крайна сметка няма ли да се окаже, че дори тръбата от Турция да мине през наша територия, ние пак ще плащаме газа ненужно скъпо?

Подтикнат ли е бил Порошенко за провокацията в Керченския пролив или това е негова самостоятелна акция ? Отговорът е важен, защото ще ни подскаже има ли опасност от разгаряне на конфликта. Василев анализира и нашата реакция, взела предвид интересите на българското малцинство в Украйна.

Как ще се развива Велика Албания и ще оцелее ли Македония? До какво могат да доведат протестите, обхванали България, Франция, Гърция, Белгия и не ускоряват ли те края на Европейския съюз? Имаме ли ние план “Б“ ? Разговор в студиото с адв. Владимир Шейтанов, юрист и дипломат с огромен международен опит и специфичен поглед върху световните проблеми.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар