Стихията повлече 6-та жертва в Бургас, спасителите са в паника (СНИМКИ)

България
На Северния плаж в Бургас цари невъобразим кошмар с недисциплинирани летовници от вътрешността на страната, които оказват груба съпротива и навлизат  навътре в бурното море, където подобно по своята сила мъртво вълнение, не е регистрирано от 5-6 години насам.

В 15:15 часа на 11 пост бе изваден от водата летовник с прединфарктно състояние, в спасяването, на когото бяха включени освен двамата лайфгардове, още и двама мъже от плажуващите.

Приятелите на мъжа, който в момента лети с линейка към спешното в УМБАЛ-Бургас, казва, че не били от града и никой не бил в състояние да накара приятеля им да излезе от морето, заради което той пристигнал тази сутрин.

Състоянието му е критично, очаквайте подробности затова дали ще оцелее.


Флагът е червен за цялото Южно Черноморие. Вълнение с подобна сила не е регистрирано от 5-6 години насам

Давят се хора, които не са виждали в живота си повече от една вана с вода.

Човек, който е израснал край морето, не би навлязъл от петък насам повече от кръста навътре във водата”, заяви спасителната двойка от 6-ти пост, на която към момента тъмнокожа компания, очевидно също живееща далеч от Бургас, създава проблеми и категорично отказва да не навлиза в морето, заради внезапните дълбоки ями.


Ето тази компания вади от релси спасителната двойка, но на сила не може да бъде спасена

„Гостите” на морския град масово се гаврят със спасителите и не чуват, че не могат да останат живи при подобна стихия. Вълните са къси, силни и прибоят веднага се връща обратно, въртейки тялото като пумпал под вода.

Пясъкът от дъното за части от секундата изчезва и може да попаднете в яма по-дълбока и от метър, макар да сте в непосредствена близост до брега.

Дотук равносметката от 19 часа вчера са петима удавени – заради неподчинение на спасител (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Очаква се в следващите 3-4 дни морето да продължи да е толкова опасно.

Така е в първоначалния период от настъпващата есен, когато този воден басейн започва да се чисти чрез промяна на теченията.

Очаквайте още новини от бургаския плаж, надяваме се да не са черни.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.