Тайсън Фюри: Колко време трябва да чакам? Невинен съм – Бойни спортове

Спорт

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри се обърна към Британския съвет по контрол на бокса, за да разгледа най-накрая случая му и да вземе решение за бъдещето му.

29-годишният британец, който не се е боксирал почти 2 години, иска да възобнови кариерата си, след като имаше период на лични проблеми и подозрение в употреба на забранени стимуланти. Фюри отново тренира здраво и обяви, че е свалил 12 килограма от теглото си само за две седмици и се надява, че ще получи зелена светлина да се боксира отново.

Завръщането му през май беше отложено за юли, преди Бордът да признае, че независима комисия все още не е определил дата, на която ще бъде разгледан случая на Фюри.

“Колко още време ще бъде държан далеч от ринга? Изминаха 15 месеца от както срещу мен се води разследване. Не позволявате на невинен човек да определи съдбата си и да обезпечи финансово семейството си. С всички останали се разбирате само за няколко месеца. Защо тогава аз трябва да бъде третиран по- различен начин? Сигурно трябва да има някакъв закон за нарушаване на човешките права, предотвратяващ това да се случи и на други боксьори. Или ме накажете, или ме оневинете! Защото моята кариера е в застой от дълго време. Искам да продължа напред с живота си! Изчистете името ми и ме оставате да се върна към славните си дни”„ написа Тайсън Фюри в профила си в Twitter.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар