Така наречената “ Синя Зона “ е абсолютно незаконна според законите в България

Без категория

Защо заплащаме за „Синя Зона“ в градовете, след като си плащаме данък автомобили и данък сгради си задават въпроса няколко човека и започват да търсят отговорите и понеже всичко

в България решено от политиците не е съобразено със закона, се оказва, че и тук просто е измислен поредният грабеж с който да се взема от хората, за да се плаща на раздутата администрация големите заплати.

Според законите в България данък автомобил се заплаща именно заради факта, че общината трябва да поддържа инфраструктурата в общините и да осигурява места за паркиране в това число?!

Но пък според обясненията на политиците, това явно не е така, защото така наречената „синя зона“ осигурявала средствата затова, тогава къде са парите от данъците на автомобилите ни си задават въпрос хората и решават да попитат дали пък не отиват за пътищата в родината ни.

Но се оказва и че това не е така, защото парите за родните лунни кратери се осигуряват от винетките, а в скоро време и от тол таксите и за тях не се ползват парите от данък автомобили.

Е как да не продължаваме да се учудваме колко са нагли родните ни политици и как искат за всичко да си плащаме по два пъти, че даже и по три, защото повечето инфраструктурни проекти в общините се изпълняват по Европрограми и накрая пак плащаме от данъците си и вноските за ЕС.

И накрая какво излиза, че плащаме три пъти, за да паркираме в града където живеем, и както се казва никой не иска да обясни това дали е законно, но в закона ясно си пише, че не можеш да обложиш данъка с данък, то и затова нашите хитреци му викат градска мобилност и „синя зона“ да не вземе някой гражданин да се сети, че това си е жив рекет докато си паркираш пред къщи собственият автомобил, за който преди това естествено си платил и данък.

Така че къде изчезна и правото ни на свободно придвижване на територията на ЕС, защото се оказва, че сме единствената държава в света, в която си плащаме, за да паркираме и за да се движим със собствените си автомобили по няколко пъти на държавата, на общината и на всеки чиновник на държавна хранилка заплатата. Но все пак тук е България.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар