ТОВА Е БЪЛГАРИЯ: Паякът идва за 3 минути, линейката за 43!

ГЕРБ
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едва ли има друга държава в света, в която паяците да пристигат на 3-ата минута, за да вдигнат неправилно паркиран автомобил, а линейките на 43-ата минута от обаждането. Абсурд, достоен за Гинес!

Двама български пилоти загинаха, а слагачите в държавата се опитват да извлича PR от смъртта им.

А докато телата на офицерите Пламен Пантилеев и Стоян Неделчев още са топли, гибелни хора тровят ефира!

Това естествено може да се случи само и единствено в България, защото според министъра на отбраната Красимир Каракачанов, 28 години нищо в тази държава не се правело, нима Каракачанов не е част от политическият пейзаж в така нареченият преход? Явно тумбак воеводата от Русе, стана политик едва, когато стана министър на отбраната – както се казва Няма такава държава..

Довчерашните слагачи на Бойко се превъртяха около оста си с любезното съдействие на Венелин Петков, по-известен с наградата си Златния скункс.

Венелин може да е станал за резил, след като bTV пропусна да отрази кървавите атентати в Париж, защото… новинарските емисии били на запис. Но няма как да пропусне да предостави студиото на уж всички гледни точки на Татяна Дончева, Христо Иванов, Радан Кънев и генерал Атанасов.

И още поне десет разбирачи от всичко, служили през годините верно на Бойко Борисов и свитата му, докато не ги наритаха като бездомни псета в ъгъла. Днес всички се изживяват като опозиция на оня с шлифера.

Нищо че изборният рейтинг на злощастното каре се побира точно в 1%.

До вчера Татяна Дончева жадно впиваше устни в Бойко, а докато беше правосъден министър Христо Иванов пълзеше на колене в кабинета му.

Днес, обаче двамата и колегите им от карето го играят опозиция и щедро изливат помия срещу държавата и системата.

Същата тази държава, същата тази система, която им осигури джакпот от депутатски и министерски постове и ги направи богати. Същата тази държава в която техни протежета и до днес си веят задниците из разни министерства като чиновници, и грабят българският народ и правят абсурдни закони и проектозакони, защото нямат нужните знания и са там само защото някой като тези от карето, докато е имал власт ги е назначил на работа.

Издънките от карето така и не казват с какво те допринесоха за просперитета на държавата по времето, в което се кипреха във властта. Но и няма как слугите на Венелин Петков да пресекат ехидните им усмивки с неудобни въпроси. Българският народ, обаче е умен! Колкото и да го подценяват няколко хлебарки, самопровъзгласилите се за политици.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар