ТОКУ ЩО! Таван на детска градина падна след ремонт от ГЕРБ. Пострада дете!

България, Варна, ГЕРБ, Иван Портних, Инциденти, Тодор Балабанов

Ужасяващ инцидент е станал вчера във варненската детска градина „Мир“.

Паднало е огромно количество от мазилката на тавана. Пострадало е поне едно дете, което има открити рани по лицето и главата. Като по чудо не е станало най-страшното, алармират родителите.

Те са категорични, че не трябва да се прави поредният ремонт, а първо да мине инспекция, която да провери дали инцидентът няма някой ден да се повтори.

 

таван детска градина
таван детска градина

Децата от днес са преместени в съседна сграда, докато трае ремонтът на тавана.

Инцидентът събужда много въпросителни, тъй като градината е открита от кмета Иван Портних и председателя на общинския съвет Тодор Балабанов на 2 май 2017 г. Тогава те обявяват, че реконструкцията е на стойност 1 047 000 лв. Ремонтът е започнал на 16 август 2016 г. , съобщава www.varna24.bg

НЕНАКРАДЕ СЕ СИМБИОЗАТА ВЪВ ВАРНА! ПОДКРЕПЯНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО Е В СЪЩАТА СИМБИОЗА! С ПЛЮНКА ЛИ ГО ПРАВИХТЕ ТОЯ ТАВАН, БРЕ, ЧЕ ДА КРАДНЕТЕ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ?!

ЦАЦАРОВ, КВО ВИКА МИШОКА ТИ ЕКСОКРЪЖЕН ПРОКУРОР ЧАВДАРОВ, ИЗДИГНАТ ОТ ТЕБ ВЕЧЕ КАТО ШЕФ НА АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА?! ТРЯБВА ЛИ ДА ВАЛЯТ ТРУПОВЕ ВЪВ ВАРНА, ЧЕ ДА ИЗТРЕЗНЕЕТЕ – ТИ ОТ БОКО ТИКВАТА И ПЕЕВСКИ, А ЧАВДАРОВ ОТ …МИХЛЮЗЩИНАТА, ПРИДРУЖЕНА С МАРКОВИ НАПИТКИ?!

Afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар