Тръмп подпуква reйoвeтe, гони ги от ООН

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Американският президент Доналд Тръмп изглежда прави „пробна стъпка“ за евентуална бъдеща атака срещу хомосексуалната напаст.

Държавният департамент обяви, че вече няма да издава визи на „половинките“ на дипломатите-хомосексуалисти, освен ако нямат брак.

Мярката засяга всички чужди дипломати, както и тези в централата на ООН в Ню Йорк.

Тя означава, че ако дипломат е гей, и иска да доведе партньора си, това може да стане, само ако имат официален брак.
Само 12% от страните по света обаче официално признават гей-брака. Т.е. с тази мярка, Тръмп по същество ще ограничи нахлуването на хомосексуалисти-дипломати, защото поне част от тях ще се откажат, ако останат без партньора си.
При това, ударът е основно върху така наречените „либерални страни“, които са най-заразени от извращенията. В по-консервативните държави, дори някой да е гей, той не би помислил да го признае, защото биха го уволнили веднага. Дипломати-гейове пращат предимно разлагащи се страни от Западна Европа.
Чисто формално, Тръмп се опира на принципа на „равното третиране“. Т.е. за гей-двойките ще важат същите правила като за нормалните двойки. В момента, ако си нормален, не можеш да доведеш гаджето си в САЩ. Трябва да ти е съпруг или съпруга.
По времето на Хилари Клинтън бе въведено привилегировано третиране за гейовете, т.е. те станаха по-първа ръка хора от нормалните. Някакъв вид „висша раса“.
Сега ги приравняват на нормалните.
Фактически обаче, това е ограничение, защото Тръмп много добре знае, че скоро няма да бъдат легализирани гей-браковете глобално. Т.е. така той им бие шута.
Ако работата мине, без много проблеми, не е изключено президентът да опита и преразглеждане на ситуацията вътре в САЩ. Гей-браковете бяха легализирани със спорно решение на Върховния съд. Междувременно Тръмп назначи 2 нови крайно-консервативни съдии в него, с което мнозинството на консерваторите вече е 5:4. Не е изключено да се стигне до преразглеждане на въпроса и отмяна на гей-браковете в самите САЩ.
Тестът с дипломатите вероятно изпитва общественото мнение.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Тръмп подпуква reйoвeтe, гони ги от ООН

  • ПРАВИЛНО! ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА ГЕЙОВЕ И ВСЯКАКВИ ОБРАТНИ, НЕНОРМАЛНИ ПОЛОВО ПЕРСОНИ, СЪЩО И ОНЕЗИ, КОИТО ЖИВЕЯТ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА, БЕЗ ДА СКЛЮЧВАТ ЦЪРКОВЕН БРАК И РАЖДАТ ДЕЦАТА СИ В ГРЯХ. ИМЕННО ЗАЩОТО ТОВА Е ГРЯХ, СЪГЛАСНО ДЕСЕТТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ, В МНОГО СЛУЧАИ ИМА НЕПРИЯТНИ ПОСЛЕДИЦИ И ЗА ЖЕНАТА И ЗА ДЕЦАТА,(ПРИ РАЗДЯЛА, СМЪРТ, НАСИЛИЕ) ДАВАТ МНОГО ЛОШ ЛИЧЕН ПРИМЕР НА НАЦИЯТА, НА ХОРАТА, КОИТО ИМ ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ, ОСОБЕНО КОГАТО НЕ ГИ ПОЗНАВАМЕ ДОСТАТЪЧНО, (ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ) ЩО ЗА ХОРА, ЩО ЗА ИНДИВИДИ СА! СЛЕД КОЕТО ОСТАВАМЕ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ЛИЧНИТЕ ИМ КАЧЕСТВА И ЛИЧНИЯ ИМ ЖИВОТ! ОТ ОТНОШЕНИЕТО ИМ КЪМ ИНСТИТУЦИЯТА СЕМЕЙСТВО!

Вашият коментар