Уникален документ показва брутална незаконосъобразност на Румен Порожанов! България губи 743 000 000 лв.!

България, ГЕРБ, Икономика, Криминално

За момент може и да ви се е прокраднала опасността от евентуален вариант – това правителство да оцелее по-дълго, но щом лицето Румен Порожанов /в някои среди известен с прозвището – „Пора“/ е в него – отдъхнете си спокойно – хоризонта му ще е печално кратък.

Всичко, което е писала АФЕРА през последната повече от една година за ДФ „Земеделие“ за пореден път се потвърждава.

Преди време писахме, че „Пора“ държи за някои части наречения от един политик – Бай Хуй, с документи от кражбите в КТБ от есента и лятото на 2014 година… Така наречената „компания златная“ на Руменовците  в земеделието – Румен Пора, Румен Ренегата и Румен Боклукчията, наричан още Койота, вече са направили своя ход. За радост – отново грешен!

Толкова силно е бил притиснат Човекът от Банкя, техният човек да стане министър – че дори Оня от Банкя е ходил на крака да моли „Кабеларя“ – да прекарат „Пора“ през квотата на патриотите, защото на Оня от Банкя му било съдбоносно важно това за оцеляването.

Най-прецакана от цялата договорка, както се разбира, се е почувствала ексземеделската министърка Деси – че така жестоко са я прекарали, я тя горката изнесла цялата кампания на ГЕРБ в земеделието.

И така – министър ще бъде любителят на ските Румен Порожанов,  който осра цял един ресор и закопа българските земеделци и бенефициенти  в тинята на дъното на гьола в края на Европа.

По пазарите черешите ще са 50 лв, дините по 5 лв, чери домати по 14 лв, а за кайсиите – ще трябва да заложите златните пендари, наследство от бабите ви…

Но да се върнем по същество – за какво му е на Румен Порожанов да бъде министър на земеделието и храните? Ами, елементарно е Уотсън, да забърше кафяво-жълтите петна след себе си.

Единствен сайта АФЕРА доказа с десетки статии и документи, че това лице е ощетило българските земеделци и бюджет със загуби от над 5 000 000 000 (пет милиарда лева!) .

Вследствие на това – на неговите незаконни действия и/или бездействия – е погубен труда и усилията на десетки хиляди бенефициенти и стопани – ползватели на земеделските фондове от ЕС.   

Някои от тях все пак са се престрашили и са пуснали своите сигнали в министерството, службите, министерски съвет и прокуратурата, така че бавно и полека се събират около няколко стотин броя сигнали.

Само сигналите срещу действията на Румен Порожанов при обработката на проектни предложения по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 (ПРСР), са над 200 !!!

Това означава че от 232 общини в селски райони, кметовете на 200 от тях са подали жалби срещу него. Всички тези неща стигат и да Цацаратурата и потъват безследно там…

Така прочутият отдел „Антикорупция“ в СГП – наричан още и брадвата на Цацароне, предпочита да се разхожда по ДКЕВР, НЕК и АПИ за някакви си 50 милиона лева – направо с мед  да ги намажеш, Лазаров – пътя на любовта и Лилето Павлова- шанелка – чантофелка,  но когато става дума за 5 000 000 000 (пет милиарда лева) и финансовата стабилност на държавата и „Пора“, направо ослепяват или оглупяват! Даже не забелязват, че съществува даже и  чл.282 от НК, 219 от НК и производни!

Нареди ли им някКОЙ/ТОЙ/ „да не се занимават с тези дела, защото сега не били приоритет“ ? А кога ще станат приоритет? Когато цъфнат налъмите ли?

Запознати обаче прогнозират, че институциите и службите в Брюксел работят много активно и много скоро ще дойде смазващо цунами от там за компанията на „Пора“. Белким, тогава Цацаратурата прогледне.

Единствено в АФЕРА ще видите уникален документ от Министерски съвет, който разкрива че целият прием на Румен Порожанов по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 (ПРСР) е НЕЗАКОНОСЪОБРАЗЕН!

РУМЕН ПОРОЖАНОВ

РУМЕН ПОРОЖАНОВ

РУМЕН ПОРОЖАНОВ

Ето заради какви брутални изпълнения, които нарушават всички български и европейски разпоредби, България ще загуби само сега от това едни „скромни“ 743 000 000 лв. (седемстотин четиридесет и три милиона лева!), а Порожанов се кани да използва министерския пост  – за да прикрие следите от нарушенията си.

Затова АФЕРА апелира и алармира – и към т.нар. опозиция, и към „Обединени Патриоти“, ако изобщо са такива – плюйте му на парите и оттеглете подкрепата си от такива типове като „Пора“. Времето Ви изтича – имате още 12 часа, така че мислете бързо и умно!

Ако ли не – наредете се ъгъла и нека всички Ви запомнят като поредните боклуци в българската политика, започнали осрани своя управленски мандат.

РУМЕН ПОРОЖАНОВ

АФЕРА винаги е била и ще бъде безпощадна към всякакви продажници и нагаждачи – политици!

Така че очаквайте „новият сезон“ на „Борисов 3“ – единствено в АФЕРА с уникални документи и мръсни тайни на българското управление “в името на държавата“.

А що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Източник: Afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар