Уникално ВИДЕО от архивите! Слави към генерал Радев: Ти ще станеш политик – рано или късно

България, Ексклузивно, Любопитно, Политика, Президентски избори

radУникален видео запис излезе от архивите от 2008 г. На него се вижда как тв водещият Слави Трифонов пророкува, че ген. Румен Радев ще стане политик. Отчетливо по-младият военен тогава обаче отговаря, че силата му е другаде и че за политик трябват специални качества. Слави Трифонов обаче не спира да упорства.

Разговорът по темата започва в 9м37с от видеото, припомня „Флагман“.  Диалогът тогава изглежда по-скоро шеговит, но от днешна гледна точка шокира с акуратността на прогнозата на Слави. Припомняме, че само до преди по-малко от два месеца Румен Радев бе командир на Военновъздушните сили. В един момент обаче той внезапно хвърли оставка като военен, след което бе издигнат от БСП за кандидат-президент.

С.Т.: Казват за теб, че си от генералите с по-модерно и нестандартно мислене и че не се притесняваш да критикуваш. Аз виждам нещо друго, какво означава „модерно и нестандартно“? Ти като такъв ли се определяш? На мен ми харесва как се държиш и как изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда докрай искрен – политиците трябва да изглеждат като тебе. Всъщност ти що не станеш политик?

Р.Р.: Аз предлагам ли ти ти да станеш авиатор, да речем?

С.Т.: Гледай сега, много добре знаеш, че има голяма разлика. Аз не мога да стана авиатор, докато обратното е много по-валидно. Не го пропускай това. Много хора, които те гледат тази вечер, си мислят по подобен начин като мен. Не я пропускай тази мисъл. Рано или късно ще се случи.

Р.Р.: Моите амбиции са в областта на авиацията и на военното дело. Там ми е силата.

С.Т.: Засега! Те и моите са в областта на шоуто, засега!

Р.Р.: Моята сила е да правя от много малко ресурси, които са катастрофално малко, да правя висок продукт, т.е. да правя добри летци. Там е моята сила, така че…

С.Т.: Казах това, което трябваше да кажа и остана в пространството това, което аз казах, а не това, което ти каза.

Р.Р.: Аз мисля, че за политик трябват специални качества, които аз…

С.Т.: Луд ли си? Виждаш, че не трябват много качества.

Р.Р.: Добре, аз предлагам да минем на друга тема…

 

Източник: Blitz.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар