Фетел започна да губи още от квалификацията в Малайзия – Формула 1

Спорт

Надеждите на Себастиан Фетел да си върне поне част от изгубеното в Сингапур днес бяха почти изгубени. Пилотът на Ферари не записа нито една обиколка в квалификацията за Гран При на Малайзия и на старта утре ще е последен.

Германецът получи повреда в двигателя още в началото на сесията и се прибра в гаража, където стана ясно, че става дума за сериозен проблем. Това е новият двигател, който Себастиан получи след третата тренировка – последният, позволен по правилник.

Уикендът започна обнадеждаващо за Фетел и Ферари, но ето че полпозишънът отново отиде при Хамилтън: „Положението не е идеално и определено не е това, в което бих искал да бъда, особено в ден, в който усещах, че можем да спечелим. За съжаление няма да можем да докажем, че сме способни на това“.

„И макар днешният ден да бе доста лош, състезанието е утре. Сега трябва да разберем какъв точно е бил проблемът, но поне успяхме да сменим двигателя навреме. Мислехме, че няма да можем, но го направихме, така че момчета днес вече направиха едно чудо. Жалко е, че не можахме да закараме колата там, където й е мястото“, допълни германецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар