Филип Киркоров пристигна в България за грандиозното си турне „Я“ (ВИДЕО) – Култура

Главните новини

Голямата музикална звезда Филип Киркоров долетя в София с частния си самолет, придружен от двете си деца Алла–Виктория и Мартин. „Добър ден, моя втора родина“, бяха първите думи на певеца, цитирани от БГНЕС.

Минути по-късно на специална пресконференция той заяви: „Вътрешно съм все така на 20 години, точно както преди 30 години, когато започна кариерата ми с българска песен на Тончо Русев. За мен това е един невероятен празник, който се казва турне, не просто в една държава. За мен турнетата в България са винаги изпит на съвършенство”, призна Киркоров. 

Посещението на Краля на руската поп музика в България е по повод грандиозно му турне, наречено „Я”. То е постановка на великия Франко Драгоне, режисьор на Цирк дю Солей, Селин Дион, Майкъл Джексън.

Турнето на Филип Киркоров в България стартира от Русе още тази вечер, следват – Варна, Бургас, Пловдив и София.

„Тази голяма програма, която направихме, е за моя юбилей, тъй като тази година навърших 50 години. И аз не го вярвам, защото за мен тези 50 години са информация в паспорта. Вътрешно съм все така на 20 години, точно както преди 30 години, когато започна кариерата ми с българска песен на Тончо Русев. Такъв съм се запазил – с 20-годишно състояние на душата”, сподели Киркоров на български език. И се похвали с „много добра форма“.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар