Хамилтън: Съжалявам за случилото се с Фетел, утре няма да ми е лесно – Формула 1

Спорт

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън благодари на инженерите в отбора си, които успяха да променят драстично поведението ва болида му след днешната, спечелена от британеца квалификация за неделната Гран При на Малайзия. Хамилтън се възползва от подаръка, който му направиха от основните конкуренти Ферари и отпадането заради повреда в задвижващата единица на Себастиан Фетел още преди да е направил и една обиколка.

Люис дори изрази съжаление към единствения си конкурент за титлата Фетел, който утре ще трябва да си проправя път към зоната на точките от последна позиция.

„Преди днешната квалификация нямахме никаква идея как ще се представим. Снощи инженерите направиха много промени. Благодаря им, защото те са основните виновници днес болидът да е толкова бърз, все едно са го сменили с нов“, сподели щастливият Хамилтън.

„Съжалявам за случилото се с Фетел. Той беше много бърз и може би нямаше да мога да го спра в квалификацията. Това е част от Формула 1 и тези моменти ни правят по-силни. Убеден съм, че още преди да излезе от болида си, Себастиан вече е започнал да мисли как по най-бързия начин утре да ме настигне. Няма да ми е никак лесно, понеже и момчетата от Ред Бул са много бързи и в състезателни условия всичко може да се случи“, завърши британецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар