Цветанов пламенно защити шуробаджанащината в Хасково – България

Главните новини

Шефът на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов отново защити депутата Делян Добрев и отказа да коментира по същество шуробаджанащината в общината в Хасково.

„ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима. Направете сметка кой къде се намира в политически план в града и защо е тази истерия“, заяви партийният заместник на Бойко Борисов във Варна, цитиран от „Сега“.

На въпрос дали има шуробаджанащина в Хасково, Цветанов отговори, че “ всичко това е опорна точка на опонентите му“. По думите му когато са имали възможност от БСП да правят политика там, те винаги са се проваляли.

На въпрос защо тогава от ГЕРБ са се разграничили от кмета на Хасково Добри Беливанов, Цветанов каза, че той не е покрил очакванията, които са били декларирани по време на предизборната кампания през 2015 г.

„В случая не можем да кажем, че няма проблем. Кметът дори си удължава отпуската, за да не се яви на сесията, на която трябваше да се гледат важни неща в развитието на града“, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

Той изтъкна, че за последните две години в Хасково „на база добрия екип и политическата сила на ГЕРБ, заедно с общинските съветници и депутата Делян Добрев, в общината са влезли 140 млн. лв. по европейски проекти и национално финансиране“.

„Можем само да ги поздравим за това, което са свършили. Това дава друг поглед върху развитието на града“, подчерта вторият в ГЕРБ.

„Когато една партия започне да се подготвя за местните избори, има места, където трябва да се направят съответните радикални промени. Силата на партията е, когато излиза с лицето, когато застава зад всяка една политика и зад всяка една личност, която е издигала до настоящия момент. За Хасково се изговори прекалено много. Ясни сме с позицията си и за мен е изключително важно структурата да продължи да работи по начина, по който работеше и се подготвяше за местните избори през 2015 г.“, обобщи Цветанов.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар