DxOMark остави камерата на iPhone Xs Max под тази на Huawei P20 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

DxOMark най-после публикуваха очаквания тест на камерата на iPhone Xs Max, в който сайтът оценява различните възможности за снимки и видеозапис на смартфоните. Според анализа на въпросните експерти iPhone Xs Max е вторият най-добър камерафон на пазара и е поставен под Huawei P20 Pro. 

Тестовете на DxOMark оценяват камерата на iPhone Xs Max с общо 105 точки – 110 точки за снимки и 96 точки за видеозапис. Това отрежда на апарата втора позиция в класацията, в която лидер остава Huawei P20 Pro с общ резултат от 109 точки. 

Третата позиция се дели от HTC U12+ и Samsung Galaxy Note 9, наградени с по 103 точки. 

Screen Shot 2018-10-03 at 21.54.58

От DxOMark казват, че на първо четене спецификациите на камерата в iPhone Xs Max са близки с тези на iPhone X, но има важни разлики. Такава е например размерът на пикселите в основния широкообхватен 12 МР сензор, които са 1.4 µm, а не 1.22 µm.

Разбира се, не можем да приемаме оценките на сайта като меродавни, но все пак са някаква отправна точка. Имайте предвид например, че DxOMark дават тежест на различни елементи от камерата, които например за вас може да нямат значение (зуум), а това коренно да промени класацията за собствения ви вкус. 

Все пак пълния тест на iPhone Xs Max вижте тук. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар