Weekend Tour изпраща лятото с турнир в „Санта Марина“ в Созопол – Тенис

Спорт

Най-голямата аматьорска семейна тенис и СПА верига Weekend Tour изпраща астрономическото лято с турнир в комплекс „Санта Марина“ до Созопол. Надпреварата ще се проведе от 15 до 17 септември, а организаторите обещават отлично време за плаж, много тенис и неизчерпаеми забавления. Играчите ще имат възможност да се развихрят на кортовете, тъй като форматът на състезанието е 2 от 3 сета, а освен това ще доказват умения и на сингъл, и на смесени двойки. Схемите са отворени до четвъртък включително, а записването става на сайта weekendtour.bg.

Програмата включва свободни тренировки в петък, 14 септември, квалификации в събота, 15 септември и финали в неделя, 16 септември. От няколко години курортният комплекс организира състезания за професионалисти и любители на най-високо ниво и предлага перфектни условия за тенис. Кортовете са с greenset настилка, която е сред най-добрите в страната. Наградите са осигурени от домакините от ваканционно селище Санта Марина и от генералния спонсор на веригата „Баболат“.

На първото издание на Santa Marina Open за 2017 година през май титлата спечели най-младият участник – 16-годишният Мариян Стоянов от Казанлък. В края на сезона битката за трофея се очертава по-ожесточена, а за първото място ще спорят съгражданинът му Красимир Минтов, Стоян Мирев от Търговище и Едиз Батран от София.

Последният турнир на Weekend Tour за 2017 година ще се проведе от 27 до 29 октомври в Сандански.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар