Путин

Абе как така Путин отново е възкръснал и го посрещат с почести?

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Путин бе посрещнат с почести в ОАЕ. Четири СУ-35C го охраняваха по пътя. “Толкова е просто! “Изтощаването” на Русия, с цената на украинска кръв, ще приключи с изтощаване на Европа, унижение на НАТО, унищожение на Украйна и възраждане на Русия”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни “Вашите гласове”. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса. 

 

Поразен

Абе как така Путин отново е възкръснал от гробищата и либералните хладилници и го посрещат с почести, американски изтребители, камили и какво ли не щеш?!? От Хага си дъвчат тогите.

 

Ххахах

Ами камиларите знаят пред кого да свалят чалмите.

 

За СУ-35

Няма друг изтребител в Света, който без допълнителни резервоари да прелети това разстояние. Допускане на чужди бойни самолети, дори и да екскортират президент, е прецедент. Обикновено изтребители на приемащата държава се заемат с екскортирането.

 

thenewone

От преди една седмица: “Президентът на Германия чака половин час в жегата за посрещането си в Катар, емирът го посъветва “да пие чай””.

 

Анонимен робот

А зеленски има ли на какво да разчита?

 

?????

Вече не е интересен на никой. Той като артист би трябвало да го знае. Играеш роля която са ти дали режисьорите. Но рано или късно им омръзваш на зрителите и на режисьорите.

 

Мечо Кух

Наближават избори. В САЩ не им трябва лоша реклама. Г-н Зеленски просто е напъден. Какво наближава в Украйна ще видим, но dead line-а е февруари. Люся, Валери и Кличко обърнаха палачинката. Не му завиждам на… знаете кого… за милиардите.

 

баба мара

толкова народ се изби и от двете страни и за какво намерете видеото 2014 г на порошенко на един площад какви ги говори 8 години русия ги търпя да се наиграят сега ще се крият в имения по света ама друг път няма да има спасение

 

Бородино 1812

На паметника в Бородино има следния надпис: “Нахлуха 594 000 човека, от тях се върнаха обратно 79 000.” Посвещам го тоя надпис на САЩ и НАТО.Те история не четат, и са обречени да я повтарят.

 

Толкова е просто!

“Изтощаването” на Русия, с цената на украинска кръв, ще приключи с изтощаване на Европа, унижение на НАТО, унищожение на Украйна и възраждане на Русия.

 

Боби

Да анализираме ! Украинците както и да го наречем целокупния запад са зомбирани от масовите медии. Украинците а и на запад си мислят че в РФ буквално нямат саниратия и ходят в външни тоалетни… Само дето като погледнеш цените в РФ и се питаш защо ние великите Демокрации не можем да живеем така. 4,5р КВ/ч (1$:92р) е тока за бита за Промишлеността е 7р КВ/ч, 64р (1лв:51р) е литър дизел а в далечния север Магадан полюса на студа 104р за литър дизал с арктически добавки В САЩ един Галон е 4,09$ или 1,08$ за литър. С други думи казано в РФ цената на живота е поне два пъти по-евтина от колкото на запад. А сравнете цената на живота в Момента в Украйна… 3 месеца след като един Украински регион се присъедини към Рублената зона на обикновените хорица им светва че в РФ се живее по-добре и процеса както се казва поддържа Руските възможности. Всяка област са нови данъкоплатци и разширен вътрешен пазар.

 

Блинкен блокирайте авоарите на Израел = санкциите срещу Русия

Израелците убиват хуманно ли 15 000 невинни човешки същества, ъм?! Пред очите на целия цивилизован свят в 21 век когато говорим за ИИ и чудеса за подобряване живота на човеците на Планетата. За справедливост и върховенство на закона не си ли чувал мистър държавен секретар?

Пешо

Аз съм в ступор как тоя пич е още по медиите, парламета и прочее, че и набира скорост и височина. Нали трябваше да го няма вече в публичното пространство? Какво стана? Как се извъртяха нещата? Кога прекрачихме в паралелната реалност?

 

хахаха

Демокрацията е декорация, зад която се крие деградацията….

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар