Абе, тиквите, учете ги тия работи, бе – Aтанас Bуров не е убит!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов:

Не искам да си разваляме настроението, но искам да се знае какво означава да се живее в страх. Попитайте наследниците на Буров какво е страх, истински страх.

Да не можеш да говориш, да дойдат да ти вземат всичко без съд и присъда. А какво става сега? Децата и внуците на убийците на Буров ще ми говорят за липса на медийна свобода, когато са обградени от 100 камери и могат да си говорят каквото си искат. Наследниците на Буров ще ви обяснат какво значи страх. Него са го наричали буржоа. А червената буржоа след 1944 година какво правеше.

 Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава – на „Позитано“, на „Оборище“, в центъра?

Те ще говорят сега за апартаменти. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите“

Абе, тиквите, учете ги тия работи, бе – Атанас Буров НЕ Е УБИТ!

Що се отнася до  „село Банкя“, АФЕРА още преди време попита конпита, монпита и столичните журналя – що се не разходите в покрайните на Банкя за да видите една къща, супер – топ- хард лукс /вътре/ и на чие име се води, защото със сигурност не на името на …. сещате се на кого.

Afera.bg

П.П. Георги Дренчев: „Борисов откри бюст на Буров.’ това изречение изчерпва темата за политическото легитимиране на постсоциалистическите криминални креатури на ДС, окопали се властово и изпадащи в истерия, когато някой им разрови смрадливия бекграунд.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар