Абе ще я имали тази държава?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ще я имали или няма тази държава?

Глобалният контрол ще продължи вероятно 3 години.

Истината за това, което ви се случва ще ви шокира като всичко се знае преди повече от 8 години. Всичко това, което се случва е глобален контрол за подчинение.

Ще се промени животът ни тотално като забраните и ограниченията ще доведат до така наречен Новият Световен ред.

Дали този сблъсък на религиозно и езотерично преплитане? Дали ние хората ще имаме правото да вземаме решения или всичко ще доведе до анархия и ще има ред наложен със сила? Трябва ли да станем земеделци и да произвеждаме сами храната си? Говори се за времето на белегът на звяра. Защо сега се заговори за Ноевите закони и за новият световен ред?

Гледайте видеото:

Ние Българите дали сме Божият народ? Дали Черно море е мястото за което се говори където Ной е акостирал? Възможно е да бъдем принудени от държавата? Започнали ограничаването на правата ни? Слави Трифонов изпя, че „няма такава държава“, но дали ще има или няма зависи от нас!

 

А дали ще има такъв народ зависи от действията на самият народ, не трябва да се самоунищожаваме. Дали това, което се случва в момента е генерална репетиция за този световен план или вече е започнала новата световна криза и Новият Световен ред. Трябва ли да се страхуваме от бъдещето или не? Много хора не вярват в Бог, но има една приказка, че когато самолетът пропада в него атеисти няма. Истината ще ни направи свободни, а хората, които казват истината са мразени. Дали има или няма такава държава зависи от нас самите!

bulpress

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар