Абитуриентка №1 тази година е Ивана Главчева – щерката на Ванко 1 – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Абитуриентските балове тази година продължават до края на май. По традиция екстравагантните начини да се стигне до мястото на купона са най-интересното. В Novinite.bg обаче решихме този път д аобърнем внимание повече на известните имена, които завършват средното си образование. И по-точно, на това на кого са деца, защото няма как на 18 години самите те да са толкова популярни.

Безспорно №1 в една такава класация би трябвало да бъде Ивана – дъщерята на Ванко 1 от Пловдив. Едва ли има човек, който да не е чувал за рапъра, който покори всички музикални чартове, а после се оказа, че заработва милиони и като сводник. Ванко 1 лежа години в затвора, а след като излезе на свобода се е покрил. Славата му обаче остава. Синът му е футболист, а щерка му Ивана е зашеметяваща красавица.

Ивана завърши под тепетата Хуманитарната гимназия. С шумен ескорт от мотористи, пушеци и дори ТИР дойдоха нейни суъченици на бала преди дни. Царицата обаче бе именно Ивана. На място дойде и самият Ванко 1. Двамата се щракнаха за спомен.

Главчева обра точките със скъпарска сребриста къса рокля, сандали на много висок ток и вдигната на висока опашка коса, изкуствени мигли. Прави впечатлеие, че щерката на Ванко 1 има огромен бюст, но дали той е естествен – няма яснота. Хубавицата е толкова чудесна, че дори не са и нужни допълнителни аксесоари като колиета и бижута.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар