Кирил Асен

Абсурдните персони Петков и Василев ни вкараха във войната по този хитър и заобиколен начин, но ще отговарят ли за труповете!?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков и Асен Василев били заобиколно и тайно помогнали на Украйна! На Украйна, която е във война с ядрена сила. Тайно България става участник във военен конфликт със световно-исторически измерения, пише във Фейсбук един от основателите на СДС Петко Симеонов.

Война, която един Бог знае как ще завърши, но е сигурно, че ще приключи с преговори между Големите, където съвсем явно ще бъде решавано какво ще става с Малките.

България заобиколно и „хитро“ била вкарана във войната, при положение, че за такава политика, ако беше поставена на обсъждане в Народното събрание, щеше да има мнозинство! Тя щеше да бъде публична, обвързваща, с поета отговорност от държавата! Отговорност от България, но при ангажимент към нас от Съюзниците!

Die Welt: България при Петков и Василев тайно е доставяла на Украйна много оръжия и гориво

Каквито и разкази да се строят, каквито и обяснения да се дават днес, те са нелепи. Държава не влиза тайно във война!

Защото бомбите се взривяват при голяма гласност, убитите не възкръсват и разрушенията са видими, а накрая мирните договори имат съдбовни последствия. Абсурдна политика на абсурдни персони!

Политиката е публична дейност. Управлението на една държава не е като управлението на едно разузнаване, написа по този повод и писателят Константин Мишев.

Политиците, особено ако са на власт, би трябвало публично да обявяват какво вършат. Публично. Защото зад тях стоят хора като мен и вас.  И ние имаме право да знаем. Нали сме гласували за тези хора?

Казват ясно и категорично например, че ще подкрепят с оръжие Украйна. Толкова ли е трудно? Казват… това е нашата политическа позиция. Обясняват защо имат тази позиция. И действат.

Разберете! Министър-председателят не е Джеймс Бонд или Емил Боев. Работата на политиците е да вършат онова, за което са избрани от нас. Не да се правят на велики шпиони. По този въпрос не приемам друго мнение. Другото мнение го кажете на разузнавачите. Политиката е публична дейност.

Ние гласуваме за хора и идеи. Искаме да водят политиката, за която са избрани. Ние не гласуваме за някаква тайна секта, която ще реши по целесъобразност как да постъпи в един или друг случай. Някой от вас дали си е дал гласа без да знае как ще бъде използван този глас?

Политиката наистина е публична дейност, а не масонска ложа или разведка. Точка.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар