Денков

Автентичната тъпота на Денков винаги ще надминава изкуствения интелект

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фигурата на Румен Радев беше използвана от управляващите за сплотяване на редиците – България

„Продължаваме промяната“ отново избиха рибата и показаха какви политически иноватори и майстори на алабалата са. Пускат на своята страница патетично-фалшивата новина, че повече българи са се върнали у нас, отколкото са емигрирали и я придружават със снимка, но генерирана от изкуствен интелект. Резултатът е като реч на Кирил Петков – знаеш, че си чул нещо, имало е произведени звуци, но смисълът е като нещо извадено от алтернативно измерение.

Проблемът е, че България в техните представи също е държава, която прилича на продукт на изкуствен интелект. Някаква безстрастна биомаса, която е дотолкова притъпена, примирена и зашеметена, че може да изтърпи всички лъжи, измами, мошеничества и Тодор Тагарев.

Политиката им също е като писана от ИИ – компилация от евроатлантическо лакейство, патологично лицемерие и смайващ дебилизъм.

А може би не съм прав да се гневя.

Съвсем нормално е партия, родена в епруветка да не познава нищо друго освен изкуствения интелект като политическа среда.

ПП и без това са като потьомкинско село (само фасада и безнадеждна кухота), така че и хората в техните представи са само комбинация от пиксели.

И, да, прав ще се окаже Тери Пратчет, който като дзен-мъдрец отдавна беше предвидил, че автентичната тъпота винаги ще надминава изкуствения интелект.

Ех, да беше жив да види ПП…

Александър Симов, Фейсбук

 

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар