Автомобилът на Константин Папазов отново е заснет да минава на червено – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Автомобилът на баскетболния треньор и член на надзорния съвет на “Левски” Константин Папазов отново е заснет да нарушава Закона за движение по пътищата. Това сигнализира “Спаси София”. Сигналът е от петък, 4 септември. Във видеото автомобилът на Папазов изпреварва по забранен начин колона от коли, след което прави ляв завой при червен светофар. Това се случва на кръстовището до Румънското посолство. В близост е зала “Универсиада”, на която Папазов е управител, а в нея тренира баскетболният “Левски”. През юни той получи друг акт за минаване на червено. След него Папазов призна, че има слабост и тя е да прави нарушения на пътя. След това баскетболният треньор обеща да спре да го прави.

“Дневник” направи опит да се свърже с Константин Папазов, за да коментира дали той е шофирал автомобила при последното нарушение. Баскетболният треньор обаче не отговаря на мобилния си телефон.

Би Ти Ви съобщи, че от полицията са повикали Папазов във връзка с инцидента. Той е написал декларация, че в момента на нарушението не шофирал той, а негов познат. Въпросното лице потвърдило думите на Папазов

За нарушението е предвидена глоба от 100 лв. и отнемане на 8 точки.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар