Агент Буда и проклетата му пасмина разбойници продължават да управляват иначе европейска държава

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

10 ноември мина и замина, но агент Буда и проклетата му пасмина разбойници продължават да управляват иначе европейска държава. Така решила, уви, дважди проклетата геносин Меркел!

–––––––––––––––––––––––-
Аз пък съм малко притеснен не за своето, а за психическото здраве на министъра на здравеопазването, който толкова се е вживял в ролята на Кашпировски, че много скоро ще започне да лекува ограбените от гербаджийската му компания граждани, директно през телевизора. Какво друго да прави, хоро ли да играе?!
––––––––––––––––––––––––
Имате двойна бронхопневмония, тежки хронични заболявания, нужда от хемодиализа, онкологични проблеми, ковид, патологична бременност, не чувате и не виждате, имате сърдечни проблеми, нуждаете се от интезивни грижи, сексуални смущения, пълна парализа, прединсултни и прединфарктни състояния, минал е влак през вас след катастрафа – пускате телевизора и професор д-р министър Кашпировски ви оправя немедлено – същински магьосник Мерлин от приказките за подрастващи.

Търсите лекарства в аптеките, които не съществуват там – пускате телевизора и разбирате от министъра, че лекарства има в излишък и само кратък миг ви дели от придобиването им, но не веднага. Вие отново сте спасен и трябва да сте благодарен, благодарен и благодарен… на Бойко – не на министъра, защото и д-р Кашпи не е застрахован да получи шут в задника от златния крал на силно отровните полуевропейски скорпионите.

Искате болнично лечение – имате го!

Включвате телевизора и Кашпата ви изпраща в която искате болница, защото такива имало в излишък. Ако пък се случи, че умрете – вие сте си виновен, защото просто не сте си включил телевизора. А всичко е под контрол.

Ебаси крадливите говеда.

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар