Агент Слави копае дъното: Да пуснем Северна Македония в ЕС срещу отмяна на US-визите за българи! Кой му шепне тия скверни думи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като години наред от ефира на предаването си отстояваше българската кауза в Македония, а това лято обяви, че възнамерява да изстрелва северно-македонци в космоса, днес Слави Трифонов излезе с крайно безумно и направо стряскащо предложение.

Дългият предложи да изтъргуваме българската възбрана върху членството на Северна Македония в ЕС срещу … отмяна на американските визи за България и приемането ни в Шенген. Според лидерът в сянка на ИТН, трябва да поставим тези две условия, в замяна на които да се откажем от историческите си претенции към Скопие.

 

Колко малоумна е идеята на Слави Трифонов, е очевидно. Коментарът му във фейсбук беше посрещнат от такова цунами от негативни постове, та се наложи учиндолецът да поясни позицията си с втори пост, с който се опита да излезе от конфузната ситуация. Но и вторият му обяснителен коментар бе все така в духа на идиотската първоначална идея.

Дали наистина Слави Трифонов си вярва, че на някой в България му дреме за американските туристически визи и Шенген, особено в навечерието на икономическо- социалното цунами, което се задава? Едва ли. Освен пълен провал като политик, шоуменът се оказа и пълен провал като патриот – етикет, който сам си закичи и образ, с който парадираше от екрана и системно експлоатираше в своя комерсиална полза години наред. Трифонов се разголи като долнопробен търгаш, за който политиката е само средство да продължи да трупа многомилионни печалби, след като телевизионната му кариера в американската телевизия БТВ помръкна.

И като казахме „американци“, дали пък „22 години на екран със свое ежедневно шоу в праймтайма“ не е рекорд, който дължи именно на тях… и на техните НПО-та. Които са си чиста проба агентурни мрежи, към които можеш да се хванеш, но после няма измъкване. И как в качеството си на опозиционер Трифонов оцеля толкова години на екран в най-конюнктурната проправителствена телевизия у нас?! И дали всъщност през цялото време не го е играл контролирана от властта медийна опозиция?! А дали сегашното му предложение да се откажем от претенциите си към българския произход на северните македонци не е чисто и просто връщане на ресто към американските му покровители, на които дължи дългогодишната си тв. кариера. Май същите го натиснаха да прави и партия, за да осребрят грижливо отгледаният си инфлуенсър срещу политическо влияние? Все въпроси, въпроси…

Така или иначе да пунтираш години наред, че милееш за българската кауза в Македония, а накрая да предложиш размяна на този най-висш български национален идеал за американски визи е по- пошло и кухо дори от най-пошлите и кухи скечове в „Шоуто на Слави“. Но говори и за тежка зависимост. В същото време, външната министърка в новото правителство е от квотата на Трифонов и едва ли има съмнения каква ще е линията на политиката й по казуса.

Единственото, на което можем да се надяваме, е четворната проамериканска и тежко соросоидна коалиция,  която крепи правителството на харвардския агент Кирил Петков, да се разпадне в близките месеци. Има сериозни данни, че след 10 януари и американско-руските преговори, ще се разрази голяма геополитическа заря. България, Балканите и цяла Източна Европа влизат в новата разширена сфера на влияние на Русия. И не ми е ясно къде ще бягат и къде ще се крият Слави и останалата агентура от соросоидните мрежи за американско влияние. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар