Адвокатът на бившия приятел на Алена Щерк: Клиентът ми е разбрал за случая от новините

Адвокатът на бившия приятел на Алена Щерк: Клиентът ми е разбрал за случая от новините

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокатът на бившия приятел на изчезналата и по-късно открита мъртва Алена Щерк обяви, че клиентът му е разбрал за случая от новините. Виктор Спига е заминал за Италия в деня, в който се твърди, че жената е изчезнала – 27 май.

Пътуването е било планирано, купил е билетите 10 дни по-рано. Адвокат Любен Казанлиев няма представа дали официално се издирва клиентът му.„Разделили са се, доколкото разбрах. Имало е някакъв конфликт, който е довел до тази раздяла. Аз се грижа основно да оформя документалното раздялата им в бизнеса, като съм се срещал с Виктор Спига, а с Алена Щерк съм разговарял само по телефона“, уточни пред bTV адвокатът.


Спига планира да се върне в България на 6 юни. „Със сигурност ще отидем в МВР“, каза адвокатът му.

Тялото на обявената за издирване в събота Алена Щрек беше открито днес на нерегламентирано сметище край Радомир. От МВР изчакват ДНК експертизите, преди да потвърдят самоличността, но всички следи засега сочат в една и съща посока.

Познати на 47-годишната жена сигнализираха в полицията, че не могат да се свържат с нея от четвъртък вечер. Вчера беше съобщено, че паник бутонът в жилището й е бил задействан в петък, но реагиралите на сигнала охранители не открили следи от взлом.

В гаража към апартамента, в който тя живеела в квартал Бояна, беше намерена и колата й. Според bTV именно с нея е превозено тялото.

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар