Адвокатът на Джени Суши поиска лиценза на Кобрата – Още спорт – Бойни спортове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокатът на репортерката Джени Суши – Глория Олред поиска професионания лиценз на Кубрат Пулев. Юристът обяви претенциите и действията, които ще бъдат предприети на брифинг, който даде съвместно със своята клиента.

Както е известно, репортерката на Vegas Sports Daily бе целуната от Кубрат Пулев след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. В последствие го свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява да търси правата си в съда.

“Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме”, обяви 77-годишната Олред, която има богат опит в делата за защита правата на жените. 

При прибирането си в България Кобрата демонстрира спокойствие по темата, като заяви, че “журналистката е искала много повече от целувка”. Братът на Кубрат – Тервел – на свой ред, разказа, че по време на партито на българите в хотела след успешната галавечер в Калифорния, Джени Суши се е целувала с още двама души. 

Още по темата: 

Популярен адвокат води делото на Джеси Суши срещу Кобрата

Целувката на Кобрата – още за скандала

Пулев: В четвъртия рунд Дину се юрна да ме убива

Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар