Адвокат: Бойко и Недялко Недялков от Pik.bg да са в обща килия, за да си експериментират

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Конгреса на хамериканците забраняват местоименията „той“ и „тя“, както и „майка“ и „баща“. Аз се чувствам либерално прогресивна. Отдавна на премиерина не му казвам „той“, а „Онуй“, тоестт в крак със съвременната либерастка мисъл! Направо даже Камала Харис изпреварих по политсекскоректност.

Също така заявявам убедено, че мъжете също могат да раждат. Предлагам за доказване на твърдението Духалко Духалков и Онуй да бъдат въдворени в обща килия в ЦСЗ, насаме и да се изчакат резултатите от изследването.

Единственият проблем, че Духалко не дава без пари, ама там, като е на зор, може и за една кутия цигари да се прежали за експеримента и развитието на джендъризма.

Обръщам сериозно внимание на псуващите българи. Не може така! Кви са тия майки!!! Таковат се само родител № 1. По изключение и при особена емоционалност – и родител № 2 и така по веригата до котката им лелина /тук се отплесвам в мисли редно ли е за животните да има определение в женски и мъжки род, що да ги дискриминираме хайванчетата?!?/.

На практика в отвъдокеанската империя на злото победиха нежните розови сили над здравите сили. На нас ни предстои здраво духовно развитие, а на политиците – ду…е да им е яко!!! Но пък те са си свикнали….

Една мъгла в розово покрива света…..за да покрие блатото и вонята, които са я създали!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар