Адв. Албена Белянова: Доказаха, че наистина е лесно, когато си прост

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проверката е установила, че няма достатъчно данни, въз основа на които да се направи основателно предположение за извършено престъпление, и че не е установено проблемно поведение на Борисов, пише в своя профил в социалната мрежа Facebook адвокат Албена Белянова.

 

 

Понеже живеем в правова държава и всички сме равни пред закона, след 18.12.2020 г. вече не е проблем/ престъпление всеки български гражданин да:

* вкарва държавни институции на някого “да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене…”

* бъде предварително да информиран от съдебната власт за предстоящо повдигане на обвинения, в резултат на което някой „ще изгори“ и ще „го съсипят“

 

 

* говори вулгаризми по отношение на европейски лидери и да „ги наеб*л с 200“
“изгаря” опонентите си

* нарича председателя на НС “проста кърджалийска пут*а”.

Специализираната прокуратура разяснява, че “всякакъв друг вид отговорности се осъществяват при различни условия”. Предстоят избори. Съдбовни избори. Те са възможността за “сложните” да създадат различни условия, при които на “простите+ няма да им е лесно и ще има кой да ги накаже.

“Рядко ще сте пред съдбовни избори. Развратът иде от малките компромиси и от ежедневността на злото. Ще маскирате страха си като разумност, алчността си – като предвидливост, а безчестието си – с изкусна аргументация“ ни каза Кристиан Таков.
Трябва да сме безкомпромисни. Трябва да (им) свалим маските. Трябва да направим нещо без аналог – да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции. За България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар