Адв. Людмил Рангелов не вярва, че Живко Коцев е бил обект на заплахи – Правосъдие – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокатът на бившата шефка на агенция “Митници” Петя Банкова – Людмил Рангелов, заяви в студиото на “Събуди се”, че, според него, Живко Коцев не е бил обект на заплахи.

“Заплахата е от обстоятелствата, той си е дал сметка за това. Затова е потърсил г-н Сарафов., вероятно чрез неговите съвети да намери най-добро положение за себе си. Тази среща не е нещо противозаконно, вредно и опасно”, поясни Рангелов.

И поясни, че ако е негов адвокат в момента, би го предупредил, че има за какво да се тревожи.

“Стефан Димитров, който в момента е задържан, би могъл, търсейки по-добро положение за себе си, да сподели информация, която да злепостави Живко Коцев”, смята Рангелов. По думите му Петя Банкова и Коцев нямат връзка помежду си.

Според него цялата история се използва с политически цели.

“Изтеклата информация е с цел определени лица да бъдат злепоставени”. поясни адвокат Рангелов по повод изтеклите снимки и документи от разпити. 

“Г-н Коцев е обсъдил с адвокат Илиян Василев предимствата и недостатъците на това да стане защитен свидетел”, каза още адвокатът. 

Относно Петя Банкова той каза следното:

“Познавала Стефан Димитров. Вероятно е познавала бегло и баща му. До този момент няма информация съвместно да са участвали в престъпна дейност. Грешката ѝ, че не е преценила в каква структура влиза”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар