Адв. Михаил Екимджиев: Днес само ние можем да спрем диктатурата и деспотизма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Днес само ние, свободните и достойни български граждани, можем да спрем настъплението на миналото. Само ние можем да се опълчим срещу заплахата от диктатура и деспотизъм.

Това каза в специално видеообръщение адвокат Михаил Екимджиев към българските граждани по повод насроченото за 2 септември Велико народно въстание. Ето какво още казва той:

Като Лукашенко и Путин, за да спаси престъпната си власт, Борисов се опитва да ни натрапи своя конституция. Тя бетонира за 4 години недосегаемостта на Гешев. Тя му позволява да прекарва през послушния парламент свои закони. Тя лишава малките опозиционни партии от възможност за участие в управлението. Конституцията  е обществен договор, който ние гражданите като суверен, сключваме с нашите пратеници във властта. Затова днес ние трябва да наложим нашата воля и нашата конституция, вместо да допуснем Борисов да съсипе нашия живот и живота на децата ни. Наша е честта, наша е отговорността. Ако днес ние не направим това, следващите поколения ще бъдат поредните загубени поколения за България. Те няма да ни простят нито страха, нито малодушието.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар