Адв. Росен Рашков: Колко по-гнусно трябва да стане, за да осъзнаете колко дълбоко е превзета цялата държава

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колко по-гнусно трябва да стане, за да осъзнаете колко дълбоко е превзета цялата държава?!!

Знаете ли кой е Александър Матросов?! Това е митологизиран образ на военнослужещ от СССР, който при една от битките през 1943г. се хвърля пред амбразурата на укрепление на Вермахта и я закрива с тялото си, като по този начин не позволява на картечницата да продължи обстрела…

Вчера видяхме негов аналог.
Буквално с цената всичко бе прекъсната сесията на показанията давани от един крупен агробизнесмен, пред парламентарната комисията за разследване.
Така, дори Томазо Бушета (основен свидетел в Мега Процеса срещу мафията в Италия, в резултат на който 350 нейни членове са изпратени в затвора)сам да се беше явил пред комисията, щеше да бъде заглушен.

Дали България има свой Джовани Фалконе и ще събере ли смелост той да излезе на сцената, да започне разследване срещу това чудовищно задкулисие превзело цялата държава, предстои да разберем.

Той ще трябва да мине и през „техните прокурори“, и през чекмеджета пълни с евро, през кюлчетата злато, през къщите на чужди имена. За да стигне до дъното – видеозаписите от сексуално насилвани в ареста, за да бъдат принудени да прехвърлят целия си бизнес, нагло заснемани от надзирателите, за да бъде показано на Поръчителя.

Адвокат Росен Рашков, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар