Адв. Хаджигенов оглави новоучреденото сдружение ”Ние идваме!” – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В основата ѝ застанаха хора от протестите, научните среди и бизнеса. Сред тях са Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон, Антонела Понева, Биляна Алабачка – мениджър в голяма международна компания, Огнян Спасов – председател на Стопанската камара във Варна, Антоанета Бойчева, Теодор Ангелов, Георги Табаков – председател на Български икономически форум, Асен Атанасов – бивш ректор на ТУ Варна, Виктор Лилов и други.

Някои от целите, които сдружението си постави са – утвърждаване на върховенството на правото, демокрацията и свободата в обществото.

Организацията ще работи за ефективна правосъдна реформа и си поставя за цел да бъде коректив на порочни управленски практики. Работата ѝ ще насърчава модерното образование, електронното управление и развиването на икономика, базирана на знанието.

С това действие бе положено началото на процедурата по регистрация. До този момент са получени около 400 молби за членство от България и чужбина на имейл [email protected] За председател на сдружението беше избран адв. Николай Хаджигенов. По време на учредяването той заяви: “Предприемаме действие, което закъсня с една година, но си даваме сметка, че без този ход и събиране на хората, които желаят промяна, трудно ще продължим напред в постигане на общите ни цели. Сега вече “Ние идваме!”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар