Аз, ако съм организатор на този протест и искам оставката на това правителство ще поведа колона през полето – да ги видя полицаите как ще ме спрат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз, ако съм организатор на този протест и искам оставката на това правителство – включително, защото съм обидена на гризача, който ме е нарекъл “терорист” ще поведа колона през полето – да ги видя полицаите как ще ме спрат и как ще ми ограничат правото на придвижване, защото щефовете им са назначени от ПП/ДБ и си пазят властта. И други маневри бих извършила, дето на властта ще им се препотят не само дланите 😉.

Ама … не съм.

Знам за колко часа е обявен протеста, но ми направи впечатление, че в 06.00 часа пред поделението на Врана, където се намират жандармерия, полиция и барети – няма никакви коли. Няма командировани от провинцията, а това може да означава, че … “жегата” е някъде другаде. 

Вече има клипове от, които е видно, че полицията спира колона със земеделска техника.

Лично за мен е много важно какво в действителност искат протестиращите и е хубаво да ни уведомят и нас, за да не се окаже, че се надяваме напразно.

Ако искат Оставка на правителството е едно.

Съвсем друго е, ако искат пари или спиране на вноса на зърно от Украйна.

Респективно и действията им ще са различни.

Например, ако искат да свалят властта би трябвало да заобиколят постовете на полицията като пуснат част от техниката по магистралите, а с друга част от механизацията стигнат до главните пътни артерии и ги блокират, като минат през баири и полета, което за техните машини не е проблем. Докато полицията се разправя с едните, другите ще са заобиколили и блокирали пътното платно и, ако удържат 5 дни – ще имаме нови избори.

Ако целта им е пари – няма какво да го коментирам.

Добро утро!

Лилия Божкова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар