Ако известни хора се ваксинират публично, ще се повлияете ли от тях?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо денят започва така?

Вече е в сила заповедта за зелените сертификати – ще ги показваме преди да влезем в молове, дискотеки, ресторанти, кина, театри, музеи и големи нехранителни магазини. Ако имаме антитела, доказани с тест, но нямаме документ за тях обаче, оставаме без достъп до изброените места. А що се касае до изборите – на 14 ноември в секциите ще влизаме както досега в пандемия – с маска и лична карта, обявиха от ЦИК. 

Ученици и студенти отново се прибират вкъщи – ще учат дистанционно, докато чакаме резултата от новите мерки. Това важи за децата от 1 до 12 клас в София-град, както и в няколко общини във Видин, Габрово, Кюстендил, Монтана и Перник. Временно прекратяват присъственото обучение и много университети. 

Дете опита да отмъкне шапката на папа Франциск. Полицията спокойно го допусна близо до главата на Римокатолическата църква, преди да разбере, че то се е „прицелило“ в папската шапчица. 

А днес ви питаме: „Ако известни хора се ваксинират публично, ще се повлияете ли от тях?“. Пишете ни на [email protected]

Подробно за темите от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic 

А какво ще кажете за това?  

857 души се ваксинираха вчера във ВМА срещу коронавирусната инфекция. От тях 740 са „първа доза“, а 49 си поставиха трета доза. Сред тях беше и актьорът Любо Нейков. Той заяви категоричната си подкрепа за науката и медиците, съобщиха от ВМА на страницата си във фейсбук.

С цел да дадат пример футболисти на „Левски“ се ваксинираха вчера срещу коронавирус публично на стадион „Герена“. През открития там център за ваксинация са преминали Марин Петков, братята близнаци Радослав и Борислав Цоневи, Ивайло Найденов, Георги Александров и други.

Ето защо ви питаме:

 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар