Ако има лъч надежда, той определено е Кирил Петков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В канадската конституция е написано, че „всеки гражданин на Канада има право на стремеж към щастие“. С течение на годините това е довело до доста щастливо население в Канада. Затова канадските власти вербуват човек от държавата, която е в челните редици на нещастните нации . Специфичното ноу-хау да бъдеш недоволен, навъсен, смачкан и депресиран е обект на сериозен интерес от страна на вражеска Канада.

За щастие национално отговорните водещи политици в България разкриха този пъклен канадски план да ни отнемат трите най-святи неща: корупцията, бедността и нещастието.
И въпреки, че шпионинът Петков се е опитал да прикрие следите си и да се откаже от канадското си гражданство, това няма да мине!

Сега малко по-сериозно!

Кирил Петков е на светлинни години пред много “граждани” на Република България!

И ако в бизнеса му имаше на върха на нокътя нещо не ок, да са го разнищили…А иначе манталитетът на простака е такъв – като види някой, успял само благодарение на себе си, да изсъска: „Абе тоя ли ще ми говори на мен, бе – не го ли знам… „

Знаеш го, ама не ми е удобно… Кирил Петков създава от нулата, от абсолютната нула компанията си „ПроВиотик“. И с проф. Бери Маршал, Нобелов лауреат, и български екип създават напълно натурална хранителна добавка. А постижението им е толкова революционно, че The Wall Street Journal го отразява, след което изследвания в Харвард потвърждават значимостта на българския биопродукт.

Да пиша, че хранителната добавка „на Кирил Петков“ я продават в половината свят и че Опра Уинфри и Джокович я пият, е излишно…По – интересно е Борисов на левия или на десния крак си е скъсал менискуса, филията с мас само сутрин или сутрин, обед и вечер е я е набивал.

И не на малкия пръст, братиньо, не можеш да стъпиш на Кирил Петков, ами трябва да заставаш „мирно“ пред него…

Докато управлява успешната си компания с още двама човека, Кирил Петков създава и Център за приложни изследвания и иновации в Софийския университет. „Отваря“ и т.нар. Харвардска програма, в която годишно се обучават 60 студенти, избрани между 400 кандидати от всички университети в България.

И на този Център Кирил Петков дарява половин милион лева лични пари, при това заработени, а не крадени… И обучението на студентите в Програмата поема той, а после и краткия им квалификационен курс в Харвард – също…

Моля се, този човек да оцелее сред тези вълци и да продължи с това, с което се е захванал. Ако има лъч надежда, той определено е Кирил Петков.

Всеки има проблеми, кусури и недостатъци, но не всеки има кураж, хъс и целеустременост да работи, помага и успее.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар