Ако и сега опозицията не извади членовете и симпатизантите си по улиците – значи спокойно можем да пишем “закрита е вече тази държава!”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Данните на 5 милиона български граждани са хакнати! Вашите данни бе, господа данъкоплатци, политици, членове на партии и симпатизанти.

Хакнати са от една група хора с неизвестен произход и всички му мълчите на Бойко Борисов вместо да му поискате оставката! Къде отидоха правилата на ЕС за защита на личните данни на съюза в кошчето в централата на Герб или в това на министерски съвет?! Този път работата е много дебела, защото вашите данни утре може да се окажат на някоя лична карта или международен паспорт с който някой терорист да влезе например в САЩ, Брюксел, Париж и да извърши нещо нечувано.

Вие господа политици наясно ли сте какво и как се случва в момента и дали хакера е руски или някой член на Ал Кайда надали има за българските граждани някакво значение!!!

Тук става въпрос за пет милиона българи! За български фирми! За националната ни сигурност като граждани и това правителство трябва незабавно да бъде свалено! Защото уви всичките пари, които се наливат в системата на МВР в киберсигурността на всякакви институции се хвърлят в коша за боклук и реакция трябва да има и то незабавна с масови протести дори ако трябва по улиците, но това правителство е очевидно, че е вредно вече за България. Засега няма реакция на ЕС по случая, но бъдете сигурни, че такава ще има и тя ще е болезнена за България, защото господа политици, с такива хаквания нито Шенген ще видим някога, нито Еврозоната.

Затова и трябва точно сега, всички лидери на така наречените опозоционни партии в Парламента да призоват своите членове и симпатизанти на масови протести срещу Кабинета на Бойко Борисов, защото тук не само, че вече не става въпрос за политика, тук става въпрос да измием срама, който това корумпирано правителство нанасе и нанася на България.

Та ние имаме еврокомисар, който отговаря за киберсигурността на целият европейски съюз, еврокомисар който от два дена се крие от всички медии в очакване на скандала да заглъхне, ще го позволим ли за пореден път или най – накрая ще покажем, че можем да бъдем нация и най – вече народ, който иска да има права в тази държава! Ако пак не го направите господа политици от така наречените опозиционни партии в страната, то бъдете сигурни, че спокойно можем да си пишем, ” ЗАКРИТА Е ВЕЧЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА!”

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар