Продължаваме промяната

Ако Киро и Асен не са чули, Путин издаде указ, с който сам ще си наложи ембарго за мишките от ЕС

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

👉 ‘’България ще наложи вето на решението на ЕС за руското петролно ембарго, ако не бъде включена в списъка на страните, които ще отложат въвеждането на тази санкция. Това научи NOVA от свои източници.’’

🏳️‍🌈 Ти да видиш, ама нали само преди седмица Киро и Асен се изхвърлиха като чи*ия на мокър пясък как тия лоши руснаци ни шантажират, как повече нема да им стъпим и как още от утре мое си станем независими от тях.

❗️ Защо сега ще налагаме вето на тия санкции, които автоматично ни освобождават от руското робство завинаги?

Yavor Gerovski, Stefan Hristov, Stefan Rusev, вие като едни твърди поддръжници на ‘бандата на Харвард’, бихте ли ни разяснили това обръщане на 180 градуса? Вече не искаме ли да се освобождаваме? Земете и експерта от чужбина Mario Matev, както и петролния експерт Alexander Alexiev и елате да разясните на простолюдието какво се случва?

И само между другото, ако Киро и Асен не са чули, Путин издаде указ, с който сам ще си наложи ембарго за мишките от ЕС, та единствения полезен ход на двамата неадекватници е да взимат един вазелин, след това Чемодан -> Вокзал -> Москва и да се помолят в поза партер на Вовата да използва вазелина, докато му обясняват колко са неадекватни и как пак искат да сме си приятели с руснаците.

Отивам за пуканките, гледайте ни, започваме след малко!

🏳️‍🌈🇱🇷 Слава Продължаваме Пародията и копаем вече под дъното. 💛💙

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар