Промяната

Ако сега не ги изметем ни чакат много тежки времена!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политикът и журналист Страхил Ангелов коментира в профила си във Фейсбук случая с Мустафа Емин, опитите в националните медии да бъде реабилитиран, заради скандалния случай в Пирогов и политиката на управляващите. Според него „тези типове са изгубили човешки образ“. Ангелов е категоричен, че ако сега не бъдат изметени ни очакват трудни времена.

Ето и целия му пост:

„Случаят, с някой си трудоустроен в министерство на отбраната активист на Демократична България -Мустафа Емин и жалките му изтъпления в Пирогов, е поредното доказателство за дехуманизираната и на практика античовешка същност на тази формация, наподобяваща по-скоро средновековна религиозна секта! Тези типове тотално са загубили човешки образ.

Лицемерието, арогантността и тежките интелектуални дефицити, на които всички сме свидетели будят дълбоко отвръщение и погнуса, а гротескните опити за реабилитация и публично оправдаване на това долнопробно деяние са откровен цинизъм, нямащ нищо общо с журналистика!

Вчера Кирил Петков се появи отнякъде във видимо неадекватно състояние и простодушно обяви в национален ефир, че „без поръчките за пътно строителство сглобката се обезмисля“. Този случайник откровенно и без капка свян декларира, че „поръчките“, чрез които се разпределя огромен публичен финансов ресурс са единственото, което го интересува и вижда в тяхното разпределяне едничкият смисъл на жалкото политическо битие на това квази-правителство!

И за капак на всичко, тези неудачници домъкнаха отнякъде Божков, за да „страхуват“ Борисов и той да не ги свали от власт преди да са осъществили мечтата си за „поръчките в пътното строителство“. Видимо и това мероприятие ще претърпи провал поради некадърност и вродена тъпота на изпълнители и поръчители!

Това е вкратце „дневният ред“, който ни се налага от шепа самозабравили се „демократи“ и някоя си „Галя от посолството“! Пълен потрес!

Ако сега не ги изметем ни чакат много тежки времена!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар