Кирил Петков лъжа

Ако сега се състави правителство, ще изглежда като спасение за Бойко Борисов, зад паравана на спасение на евроатлантическото бъдеще на страната

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако сега се състави правителство, ще изглежда като спасение за Бойко Борисов, зад паравана на спасение на евроатлантическото бъдеще на страната.

Ако не се състави правителство, ще изглежда, че герб са се вслушали в президента, който каза:”надявам се да си давате сметка за последствията”, а лидерът на дпс Карадайъ доразви заплахата от трибуната на народното събрание с думите:”Ако се случи “порочната сватба между и ПП – ДБ, народът ще нахлуе в парламента като през 1997а”.

 

Гневът на Радев и Доган показва ясно кой не иска кабинет.

А на Борисов му се случват случки само, когато разсърди Сараите. [Случките] не са окончателни, но са болезнени.

Шах.

Бойко Борисов може и сам да се откаже от имунитета си, за да докаже, че не е страхлив, че няма от какво да се срамува и че не би се скрил от разследване зад кабинета с пп и дб.

И пак да има правителство. Някакво.

Но да не забравяме, че неотдавна Гешев беше поканен да подаде оставка и да получи “достоен exit”, но той вместо да се спре, форсира процеси.

Може и Борисов да се развърти като камикадзе. Не е известен като добър приятел, даже напротив. Но пък не е ясно има ли реален силен коз.

Време е за експертите. Горският вече влезе.

Миролюба Бенатова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност