Кирил Петко Херо Мустафа

Ако си гласувал за Киро, не трябва да имаш лице да критикуваш не Копейкин, а дори Йоло Денев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Toва момче е с психически отклонения (б.р. наричам го момче, макар да е по-възрастен от мен, защото за мен си е акъл и психика на дете).

Цитат: “Това, което аз бих подкрепил, е налагане на данък върху руския газ. Трябва да направим това заедно, за да понижим цената му. По този начин Путин ще плати пряко за част от възстановяването.”

Данък върху горивата съществува, нарича се “акциз’. Само, че не се налага върху Саудитска Арабия, Катар, Венецуела и другите износители, а върху крайния потребител. Както и данъка върху уискито не се налага на Шотландия и Ирландия, а на потребителите на уиски. Въобще това “данък върху друга държава” е някакво ново понятие във вселената на икономиката.

Но Киро не се спира дотук. Чрез този данък-акциз щял да ПОНИЖИ цената. Това е първият данък-акциз в историята, който понижава цената на продукта, а не я повишава. Нещо като Александър Томов-Лупи, който обясняваше, че дълговете на ЦСКА всъщност не били дългове, а били печалба.

И за капак на всичко накрая Киро ще “възстановява” Украйна, при положение, вероятно 99% от тази територия на Украйна, в която е имало бойни действия и се нуждае от възстановяане, вероятно няма да принадлежи повече на Украйна. Демек, Киро ще налага акциз върху крайния потребител в България, купуващ “газа на Путин”, след което ще праща тия пари на Путин за да възстановява Донбас, Одеса, Харков и така нататък. 🙂
Моля тия, които са гласували за този и коментират ехидно “Копейкин”, да проявят малко смирение и трезва самооценка. Защото това тяхното е все едно Максим Ставийски да се възмути, че някой е забравил да си сложи колана, докато маневрира с колата в паркинга на “Икеа”. Или все едно Джак Изкормвача да се възмути и “да го е срам”, че някой се загледал в женско дупе и това било сексизъм.

Ако си гласувал за Киро, не трябва да имаш лице да критикуваш не Копейкин, а дори Йоло Денев.

Защото Копейкин е с около десет нива и класи над Кирчо във всяко едно отношение. Просто трябва да се скриеш в някоя дупка и когато те питат нещо за избори и политика, да казваш: “А, аз от политика не се интересувам”.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар