Ако след вота няма правителство, политическата ни система ще се самоубие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Несъставянето на правителство след изборите е колективно самоубийство на българската политическа система, заяви пред bTV политологът Иван Кръстев.

Политиците се страхуват от задължителна ваксинация, защото с нея като че ли обещаваш на хората никога да не умират, ти поемаш цялата отговорност за всяка смърт. А от друга страна изведнъж ти им казваш: вижте, вие сте свободни хора, ето в нашата страна не ви караме нищо, не ви задължаваме да се ваксинирате, не правете нищо. Изведнъж се оказва, че свободата да бъдеш заразен и свободата да умреш е свободата, която предлагаме на хората, коментира Кръстев.

Ние обикновено се сравняваме с другите страни. Сега изведнъж ние сме горди за това, че единствени не се ваксинираме. В ЕС България е шампион по неваксиниране. Изведнъж всички други са идиоти – ние сме единствените, защото всички други нямат усещане за свобода, не разбират за какво става дума, отбеляза политологът.

Обществото ни губи инстинкта си за самосъхранение. И това е нещо, което трябва да ни притеснява всички, заяви още Иван Кръстев.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар