Ако сте нагазили в ла*на, какво правите с обувките? Бъдещето ви е в отговора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Какви мисли ви минават, когато чуете и видите на екрана евродепутатът Джамбазки от ВМРО? Истински патриот? Мъжкар? Наглец? Тъпанар? Даваме ви жокер: Наглостта не е умишлено действие, а черта на характера, вроден порок. Не бива да се смесват смелост и наглост – няма нищо по-несъвместимо по линия на произхода и резултата.

В петък сутринта по бТВ излъчват на живо следната картина: някакво човече, опаковано в бял защитен костюм, стърчащи гумени рогца и муцунка на хамстер, подаваща се от плътната качулка отговаря на въпроси, задавани от студиото от Хекимян. Разговор обаче не се получава. Човечето трябва да е Ангел Джамбазки, който издекламира, че е доброволец във ВМА и трябва да изхвърли някакви вредни боклуци. Макар, че едва ли са много вредни, щом не спомена себе си, но това е друга тема…

Хекимян попита десетина пъти представящия се за Джамбазки, дали е хвърлял пиратки върху главите на протестиращи пред централата на ВМРО преди няколко дни. Отговорът на муцунката, наподобяваща лицето на евродепутата, бе злъч, слюнки и несвързани думи.

 

Трябваше ли Хекимян да прекъсне сюрреалистичната сцена? Да – е логичният отговор. Но правилният е Не. Защото хората трябва да видят какви са резултатите от погрешния, купения, необмисления или фалшифицирания вот. Ако се докаже все пак, че лицето в защитната опаковка е било наистина Джамбазки, де… Съмненията са основателни, защото е изключено човек с висше образование, макар и завършено след две петилетки и половина, да се държи по такъв начин. Всеки психиатър ще ви го каже.

 

Ще си позволим и ние да зададем няколко въпроса, на които не очакваме отговори. Но те имат смисъл, сами ще се убедите.

 

– Лидерът на ВМРО и военен министър Каракачанов ли разпореди Джамбазки да бъде показан като доброволец по телевизията и да избълва това, което избълва?

 

– Кога лице, с името Ангел Джамбазки, е подало заявление в администрацията на ВМА, че иска да е доброволец?

 

– Кой във ВМА е взел решение и одобрил Ангел Джамбазки за доброволец?

 

– Уведомен ли е ген. проф. Мутафчийски, началник на ВМА и ако да, кога и от кого, че Ангел Джамбазки ще се включи да помага във ВМА като доброволец?

 

– За какъв период Джамбазки ще извършва доброволческа дейност във ВМА?

 

– Джамбазки единствен ли от ръководството на ВМРО е доброволец във ВМА? Кои са другите и за какъв период?

 

– Лицето, напомнящо Джамбазки, което хвърляше пиратки върху главите на протестиращи и лицето, напомнящо Джамбазки, с което Хекимян се опитва да установи човешки контакт, но не сполучи, едно и също лице ли е?

 

– Ще извърши ли прокуратурата проверка дали лицето, показано от бТВ в петък сутринта, наистина е Джамбазки или е бил подставен човек, който с олигофренското си поведение да опетни светлото име на ВМРО?

 

И един въпрос към зрителите, върху които бе упражнено политико-шизофренично насилие: Какво правите с обувките, с които по принуда или поради непредпазливост сте нагазили в редки лайна?

 

От отговора ви зависи дали свинщината, наречена сегашно управление, има шанс.

 

Фрог нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар