Ако сте се съмнявали, че Черепа е мюре на ГЕРБ, вече прогледнете – няма да има компромати, единствената цел е да занулява гласове под 4%

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защото, вместо да довърши с компроматите, и да убие властта, което всички очакваха, той даде едно пространно интервю на популярен влогър, в което се подиграва с този или онзи, обижда тук-там, отправя нападки. Но… нищо конкретно.

Т.е. днес вече имаме и финалното доказателство, че единствената цел на хазартния бос, е да завлече колкото се може повече гласове във фантомна партия, под 4%, така че да помогне на ГЕРБ.

Не е единствен – отличават се поне още 3 подобни значими фантома, в лицето на АБВ, “Възраждане” и русофилите на Малинов.

Но маската на Черепа е свалена.

Когато всички очакваме записите от централата на “Нове Холдинг”, с предаването на парите, или с “Шехеразада” вътре, той се превърна в политик, говорещ празни приказки.

Записи със сигурност има. Най-малкото – видяхме този с Мая Манолова в същата сграда. Черепа си записва всичко, и на това гради империята си. Но сега очевидно са се разбрали с Бойко. И от негов враг, Божков вече му е съюзник.

Смисълът на всякакви такива партийки е, че отвличат ОПОЗИЦИОННИ гласове. Те не отвличат от ГЕРБ, от Патриотите, или от ДПС. Не – те отвличат ОПОЗИЦИОНЕН вот. Който, останал под 4%, се брои за “нула”. И така тежестта на управляващите нараства. Полагащите се депутати на партиите под 4%, се преразпределят между останалите. От което най-много печели… ГЕРБ. От гласове срещу ГЕРБ, ще се получат… депутати на ГЕРБ…

Гаврата е пълна.

Ако щеше да има нови “компромати”, те трябваше да започнат миналата седмица – 10-на дни, до 2 седмици до вота. Това е оптималният срок от информационна гледна точка. Съветниците на Божков го знаят много добре. Трябва време, за да се появи един информационен взрив, и той да се развие. В САЩ го наричат “октомврийска изненада”. Партиите пускат най-силните си козове в последните седмици преди изборите, които са в началото на ноември. Но не ги пускат 3-4 дни, преди самите избори, защото няма време за ескалация.

След като у нас този срок е изпуснат, значи нови разкрития изобщо няма да има. Следователно – Черепа е слуга на Бойко… И всеки, който го подкрепи, си хвърля гласа в небитието…

 

Добри Божилов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар