Актрисата Диана Димитрова пусна нови СНИМКИ от побоя – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Актрисата Диана Димитрова пусна нови СНИМКИ от побоя

Фейсбук/Диана Димитрова

След като се превърна в обект на куп атаки от страна на свои колеги в последните дни, актрисата Диана Димитрова реши да публикува нови снимки от побоя, който твърди, че й е нанесен от Юлиан Вергов. Фотосите са брутални, а по лицето на брюнетката се виждат следи от обувка.Димитрова написа и кратко обяснение към кадрите, като специално обърна внимание на нелепата пиар акция на Луиза Григорова, която онзи ден се намаза с грим, за да я иронизира по доста просташки начин.


Ето какво пише Диана:

По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.

Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

”ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ – ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО – СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА”, пише в преписката.

Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.
Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар