Актрисата от „Татковци“ Тина Верославова празнувала заедно с Леонардо ди Каприо в дома му – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Актрисата от „Татковци“ Тина Верославова – красивата учителка Яна Пашова, прави разногледи мъжете не само в сценария на сериала, но и всички, които само веднъж се виждали фамозните й фотосесии, започнали след спечелената титла „Супермодел на България“, писа „Галерия“.

Красавицата с перфектни крака и сини очи свиква с възхитените погледи още в руското училище, английската гимназия, университета в Бирмингам, откъдето излиза с диплома за бакалавър по международен бизнес. Позирала е за най-елитните модни списания, работи с агенции в Милано, Барселона, Истанбул, Рио, Дубай, София, Лос Анджелис. В Москва пък цяла година преподава английски в детска градина. Кара мастър клас при Велизар Бинев в родния киноцентър. След нея се обръщат и докато учи актьорско майсторство в легендарната школа на Лий Страсбърг в Лос Анджелис. Всъщност именно в града на ангелите Кристина се влюбва в театъра. По сценичните изяви окончателно е я запалва Дейвид- синът на Лий Страсбърг,  който е шеф на училището.Той настоява Христина да пробва късмета си в Лос Анджелис. И българката действително печели кастинга за световната премиера на „Луната/звездите“ от Джон Патрик Шенли. Кристина няма да проблем с акцента, тъй като влиза в кожата на полякиня. Сред зрителите на предстоящия спектакъл като нищо ще бъде и самият Леонардо ди Каприо.


Двамата се запознават на фестивала в Кан, после се засичат и в Лондон, а Кристина попада и в неговия апартамент. Партито е за Деня на благодарността . Водят я колеги, които са стари приятели с Вълкът от Уолстрийт. Там се заварва с Ал Пачино, който се държи като съвършено земна личност.

Сега в свободното време извън снимките на „Татковци“ Кристина продължава да работи над знанията и общата си култура в киното, и затова логично ограничава престоя си в социалните мрежи.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар