Албанският премиер: Бъркате ме с Борисов. В Албания няма да приемаме мигранти, те са за България

Албания, България, Мигранти, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Албанският премиер Еди Рама, който днес е на посещение в Италия на пресконференция пред журналисти е хвърлил бомбата, че България ще приема мигранти от Европа.

На въпрос на журналисти, дали е вярно, че Албания вече е подписала двустранни споразумения с Германия и Франция, Еди Рама е отговорил:

“Бъркате ме с премиерът на България, още преди две седмици заявих, че няма да платя членството на Албания в ЕС с това да приемаме мигрантите, които не ги иска никой в Германия и Франция, както и при вас в Италия.

Не съм подписвал никакви споразумения с никой и тези въпроси спокойно ги задавайте на българският премиер, ако някъде ще се депортират мигранти и има някакви споразумения подписани те са между България и Германия.

Ние не искаме мигранти в Албания и няма да платим цената да станем буферната зона на Европа, защото някой щял да ни плаща.

Ние албанците сме горд народ и няма да допуснем нашествие по нашите земи, още повече като отключим сами портите си.”

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Албанският премиер: Бъркате ме с Борисов. В Албания няма да приемаме мигранти, те са за България

  • Да такава е жестоката истина!Искат да прогонят българите от домовете им за да заселят там мигранти защото са им платили доста пари за това!Продали са душите си за пари!!!Народе събуди се!!!Докато не е станало по лошо!!Влязата ли мигрантите няма спокойстяие и мир в държавата ни!

Вашият коментар