Александър Кадиев: България помага на украинците, а собственият й народ мизерства, срамота!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все повече стават недоволните граждани на България срещу помощта, която се оказва на украинските бежанци. Това разкри в ефира на bTV водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев, пише Vihrogon.bg.

Според него българският народ се чувства изоставен от собствената си държава, което е много жалко. Българите не одобрявали цялата тази помощ към чужди поданици, тъй като голяма част от тях мизерстват и никой не им помага.

Синът на Катето Евро даде да се разбере, че и той е на мнение, че много от хората у нас едва свързват двата края, а в същото време бежанците получават привилегии, каквито българите никога не са имали. Като например безплатен престой в хотел.

Александър Кадиев, който е актьор по професия, защити българите и относно твърденията, че у нас малко се работи, затова са такива ниски заплатите. Според него изобщо не е вярно, че българинът е мързелив и не иска да работи, а просто държавата му пречи по всички възможни начини.

Колежката на Сашо в „Преди обед“ Деси Стоянова не се съгласи за бежанците и че мнението на народа на България за тях е такова. Все пак двамата водещи прекратиха бързо темата, за да не се скарат в ефир.

Чест прави на Кадиев, че защитава обикновения българин, въпреки че той самият е доста добре финансово и няма от какво да се оплаче. В БТВ получава няколко бона заплата, а освен това работи и в театъра, като междувременно успява и да запише някой и друг филм.

България отвори широко вратите си за мигрантите от Украйна, но е факт, че има все повече коментари в интернет срещу въпросните украинци. Мнозина се оплакват от наглото им поведение, тъй като някои от тях демонстрират чувство на превъзходство над българите, въпреки че са подслонени именно от България.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар